5 Σημάδια ότι έχει ξενερώσει μαζί σου!

λυπημένη γυναίκα άντρας έχει ξενερώσει

Όταν η σχέση πάει καλά τότε όλα μοιάζουν όμορφα και δεν έχεις έγνοιες να σε απασχολούν. Μόλις όμως τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται τότε όλα αλλάζουν! Αν λοιπόν έχεις υπόνοιες ότι η κοπέλα σου έχει ξενερώσει μαζί σου τότε πρέπει να ψάξεις για ενδείξεις. Εξάλλου, όταν η σχέση φτάσει σε αυτό το σημείο τότε τα πράγματα δεν είναι πάντα αναστρέψιμα. Μπορεί τα αισθήματα σου για την κοπέλα σου να μην έχουν αλλάξει αλλά να εκλαμβάνεις μια διαφορετική συμπεριφορά από εκείνη χωρίς να καταλαβαίνεις το γιατί. Ανακάλυψε λοιπόν 5 σημάδια ότι έχει ξενερώσει μαζί σου!

Πως θα καταλάβεις ότι έχει ξενερώσει!

 

1. Αργεί να σου απαντήσει

γυναίκα κρατάει κινητό

Αν κάποτε η κοπέλα σου σου απαντούσε μέσα σε μερικά μόλις λεπτά αλλά τώρα κάνει ώρες να δει το κινητό της τότε ίσως κάτι να μην πηγαίνει καλά. Αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο αν ξέρεις ότι έχει μια καλή σχέση με το κινητό της και το κοιτάει συχνά. Μια τέτοια συμπεριφορά δυστυχώς μπορεί να υποδεικνύει ότι δεν έχει πια ενθουσιασμό να σου μιλήσει και να σε ακούσει.

Δες επίσης: 5 Tips για ένα ραντεβού που δε θα ξεχάσει ποτέ

2. Βρίσκεστε όλο και πιο σπάνια

σοβαρή γυναίκα άντρας κινητό

Έχεις παρατηρήσει ότι τελευταία η κοπέλα σου είναι όλο και πιο πολυάσχολη και σπάνια βρίσκει χρόνο για εσάς; Αν ναι τότε ίσως αυτό να σημαίνει κάτι, ειδικά αν το πρόγραμμα της δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Κι αυτό γιατί το πιθανότερο είναι όχι ότι έχει λιγότερο ελεύθερο χρόνο αλλά ότι προτιμάει να τον περάσει αλλιώς. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε μάλλον έχει ξενερώσει και δεν έχει πια ενθουσιασμό για εσάς.

Δες επίσης: Τι να της στείλεις στο πρώτο μήνυμα

3. Αποφεύγει να μιλήσει για το μέλλον σας

αδιάφορο ζευγάρι τραπέζι

Ένα κοινό σημάδι ότι κάποια έχει ξενερώσει σε μια σχέση είναι το να μην κάνει όνειρα ή πλάνα για το μέλλον σας. Μάλιστα, τα πλάνα αυτά δε χρειάζεται να είναι μακροπρόθεσμα. Αν για παράδειγμα η κοπέλα σου δε θέλει να σχεδιάσει ούτε το τι θα κάνετε το επόμενο Σαββατοκύριακο τότε μια πιθανότητα είναι να μην είναι καν σίγουρη ότι θα είστε μαζί μέχρι τότε.

Δες επίσης: Πως να φλερτάρεις αν είσαι ντροπαλός

4. Δε σε ζηλεύει καθόλου- Ενδείξεις ότι έχει ξενερώσει

αδιάφορη γυναίκα άντρας κρεβάτι έχει ξενερώσει

Είναι ανθρώπινο όταν θέλεις κάποιον πολύ να ζηλεύεις, είτε περισσότερο είτε λιγότερο. Αν όμως παρατηρείς ότι τελευταία η κοπέλα σου δε σε ζηλεύει ούτε στο ελάχιστο, ενώ παλιότερα σε ζήλευε τότε ίσως έχει ξενερώσει και δεν τρέφει το ενδιαφέρον που έτρεφε για εσένα.

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να κερδίσεις μια ώριμη γυναίκα

5. Η γλώσσα του σώματος μπορεί να πει πολλά

λυπημένη γυναίκα άντρας έχει ξενερώσει

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να σου δώσει απαντήσεις για το αν η κοπέλα σου σε θέλει ακόμα ή αν δεν έχει πια κανένα ενθουσιασμό για εσένα. Μερικές ενδείξεις είναι το να έχει το σώμα της στραμμένο προς άλλη μεριά, να μη σε κοιτάει στα μάτια ή να έχει σταυρωμένα τα χέρια της. Από τέτοια στοιχεία μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα παρατηρώντας συνδυαστικά την υπόλοιπη συμπεριφορά της.

Source



source https://www.the-man.gr/simadia-echei-xenerosei-mazi-soy/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 7 Καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

To πείραμα που φέρνει την επανάσταση - Δείτε πώς θα αλλάξουν οι δρόμοι της Ευρώπης