5 Πετυχημένοι χρωματικοί συνδυασμοί στο ντύσιμο!

χρωματικοί συνδυασμοί

Η χρωματική αρμονία είναι πολύ σημαντική στο outfit σου. Μπορεί να έχεις επιλέξεις ωραία κομμάτια μεμονωμένα, ωστόσο αν δεν έχουν συνδυαστεί σωστά δε θα αναδειχθούν. Αν δεν θέλεις να πειραματιστείς με το look σου μπορείς απλά να δεις ποιοι είναι οι χρωματικοί συνδυασμοί που θα δε θα απογοητεύσουν ποτέ! Το να συνδυάσεις σωστά τα χρώματα στα ρούχα δεν είναι απλή υπόθεση. Συνήθως απαιτεί αισθητική και χρόνο για δοκιμές. Αν όμως εσύ δε θέλεις να ασχοληθείς ιδιαίτερα αλλά θέλεις να δείχνεις κομψός τότε δες ποιοι είναι οι 5 πιο πετυχημένοι χρωματικοί συνδυασμοί στο ντύσιμο!

Συνδυασμοί χρωμάτων με εγγυημένο αποτέλεσμα!

 

1. Μπεζ με λευκό

λευκό παντελόνι μπλε πουλόβερ παλτό

Το μπεζ και το λευκό είναι και τα δύο χρώματα που συνδυάζονται εύκολα και πάνε σχεδόν με όλα. Αν όμως τα συνδυάσεις μεταξύ τους θα φτιάξεις ένα σύνολο σε γήινους φυσικούς τόνους, το οποίο επίσης δείχνει ιδιαίτερα σικάτο. Ακόμα κι αν σου φαίνεται περισσότερο καλοκαιρινός συνδυασμός, αν επιλέξεις τις σωστές υφές μπορεί άνετα να φορεθεί ακόμα και το χειμώνα!

Δες επίσης: Στιλάτα ανδρικά ρούχα για Χειμώνα 2021-2022

2. Σκούρο μπλε με γαλάζιο- Πετυχημένοι χρωματικοί συνδυασμοί

γαλάζιο πουκάμισο μπλε παντελόνι χρωματικοί συνδυασμοί

Συνδυάζοντας διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος μπορείς να πετύχεις ένα πολύ αρμονικό χρωματικό αποτέλεσμα. Αυτό βρίσκει την τέλεια εφαρμογή αν το δοκιμάσεις με αποχρώσεις του μπλε. Συγκεκριμένα, φορώντας ένα κομμάτι σε σκούρο μπλε και ένα σε γαλάζιο θα δείχνεις στιλάτος και κομψός. Δοκίμασε το ένα σκούρο μπλε παντελόνι και ένα γαλάζιο πουκάμισο.

Δες επίσης: 5 Στιλιστικά ατοπήματα που συχνά κάνουν οι άντρες!

3. Γκρι με μαύρο- Πετυχημένοι χρωματικοί συνδυασμοί

γκρι κοστούμι μαύρο ζιβάγκο

Το μαύρο είναι σίγουρα ένα χρώμα που όλοι έχουν στη ντουλάπα τους. Το μεγάλο του πλεονέκτημα φυσικά είναι ότι ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. Βέβαια, ένας από τους πιο πετυχημένους τρόπους να το συνδυάσεις είναι φορώντας το με γκρι κομμάτι. Για παράδειγμα, ένα γκρι κοστούμι με ένα μαύρο πουκάμισο ή ζιβάγκο θα δείχνει ιδιαίτερα αρμονικό και με μηδενικές πιθανότητες αποτυχίας!

Δες επίσης: 7 Ανδρικά outfits με πουλόβερ για μοδάτες εμφανίσεις

4. Μπλε με γκρι

μπλε παντελόνι γκρι σακάκι

Αν έχεις ένα μπλε παντελόνι που δεν ξέρεις με τι να το φορέσεις τότε ένα γκρι item αποτελεί μια άκρως ταιριαστή λύση. Ο συνδυασμός γκρι με μπλε είναι εύκολος και πετυχημένος. Για παράδειγμα, ένα γκρι πουλόβερ με ένα μπλε chino παντελόνι συνθέτουν ένα ιδανικό casual look που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Αντίστοιχα, μπορείς να συνδυάσεις ένα μπλε παντελόνι με ένα γκρι σακάκι για πιο επίσημες ή business εμφανίσεις που παραμένουν στιλάτες.

Δες επίσης: 5 Χειμωνιάτικα items που θα αναβαθμίσουν τη ντουλάπα

5. Μπορντό με καφέ- Πετυχημένοι χρωματικοί συνδυασμοί

καφέ παντελόνι μπορντό μπλούζα χρωματικοί συνδυασμοί

Αν δε θέλεις να ρισκάρεις με έντονα χρώματα αλλά ταυτόχρονα θέλεις να ξεφύγεις από τα τελείως κλασικά τότε ένας τέλειος συνδυασμός για εσένα είναι το μπορντό με το καφέ. Τα δύο χρώματα αυτά δένουν τέλεια μεταξύ τους και φτιάχνουν ένα look που δε βλέπεις και κάθε μέρα.

Source



source https://www.the-man.gr/petychimenoi-chromatikoi-syndyasmoi-ntysimo/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 7 Καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

To πείραμα που φέρνει την επανάσταση - Δείτε πώς θα αλλάξουν οι δρόμοι της Ευρώπης