Ανδρικά κουρέματα ανάλογα με το σχήμα προσώπου!

κουρέματα ανάλογα με το σχήμα προσώπου

Ο κάθε ένας ειναι διαφορετικός τόσο εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Είναι γεγονός ότι δεν ταιριάζουν όλα σε όλους και αυτά που αναδεικνύουν τον κάθε ένα διαφοροποιούνται ανάλογα με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά όπως το σχήμα προσώπου. Για αυτό το λόγο, υπάρχουν και διαφορετικά κουρέματα ανάλογα με το σχήμα προσώπου. Εάν θέλεις να βρεις αυτό που σου ταιριάζει ακριβώς και θα αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά σου, τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος. Διάβασε εδώ για το σχήμα προσώπου, δες μερικές ιδέες για στυλ κουρέματος και δες τα ανδρικά κουρέματα ανάλογα με το σχήμα προσώπου!

Πώς να επιλέξεις τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα ανάλογα με το σχήμα προσώπου σου!

 

Τι σχήμα προσώπου έχεις;

τύπος προσώπου

Το σημαντικότερο είναι να καταλάβεις ποιο ακριβώς είναι το σχήμα προσώπου σου. Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά του κάθε τύπου που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ποιος ακριβώς περιγράφει εσένα. Διάβασε λοιπόν μερικά χαρακτηριστικά που περιγράφουν τον κάθε τύπο προσώπου :
  • Οβάλ : Σχετικά μακρύ μέτωπο, στενά ζυγωματικά και καμπύλη γραμμή σαγονιού.
  • Τετράγωνο : Το πρόσωπο είναι πλατύ σε κάθε σημείο. Έντονες γωνίες, έντονα ζυγωματικά και ανοιχτό μέτωπο.
  • Καρδιά : Ανοιχτό μέτωπο, στρογγυλεμένα ζυγωματικά που καταλήγουν σε ένα στενό σαγόνι.
  • Διαμάντι : Στενό μέτωπο, στενό σαγόνι και έντονα ζυγωματικά.
  • Στρογγυλό : Ανοιχτά ζυγωματικά ενώ το υπάρχει στένεμα προς το πηγούνι και το μέτωπο.
  • Ορθογώνιο : Μακρύ πρόσωπο με στρογγυλεμένες γωνίες και ενώ το μέτωπο με τη γραμμή σαγονιού είναι στο ίδιο μέγεθος.
Με βάση τα παραπάνω μπορείς να καταλάβεις , έστω και στο περίπου, το σχήμα σου. Έτσι, θα μπορέσεις να βρεις ποια κουρέματα ανάλογα με το σχήμα προσώπου σου είναι για εσένα.

Οβάλ σχήμα προσώπου

οβάλ σχήμα προσώπου

Το οβάλ σχήμα προσώπου έχει καλές αναλογίες και μπορεί να υποστηρίξει διάφορα ανδρικά κουρέματα. Για την ακρίβεια, μπορείς να επιλέξεις ποιο κούρεμα θες αφού θα σου ταιριάξουν σχεδόν όλες οι επιλογές. Μπορείς να επιλέξεις κουρέματα με όγκο στο πάνω μέρος, με φράντζα ή ακόμα και πολύ κοντό κουρεμένο μαλλί.

Δες επίσης : Ποιο Ανδρικό Κούρεμα ταιριάζει στο δικό σου σχήμα προσώπου!

Τετράγωνο σχήμα προσώπου

τετραγωνο σχήμα προσώπου

Σε αυτό το σχήμα προσώπου, είναι χαρακτηριστικό το έντονο σαγόνι και οι έντονες γωνίες του προσώπου. Για αυτό, το κούρεμα που θα επιλέξεις πρέπει να τονίζει αυτά τα έντονα χαρακτηριστικά. Πειραματίσου με διάφορα μήκη, φράντζα χτενισμένη προς τα πίσω ή κάτι πιο επιμελώς ατημέλητο.

Πρόσωπο καρδιά

πρόσωπο καρδιά

Όταν θα επιλέγεις κούρεμα ανάλογα με το σχήμα προσώπου καρδιά, μη ξεχνάς ότι θέλεις να εξισορροπήσεις το πάνω μέρος του προσώπου σου , που είναι πιο ανοιχτό , με το σαγόνι που είναι πιο στενό. Μια φράντζα αυστηρά χτενισμένη προς τα πίσω, σχετικά κοντά πλαϊνά και γενικότερα καλοχτενισμένα μαλλιά είναι αυτά που θα σου ταιριάξουν καλύτερα.

Πρόσωπο διαμάντι

πρόσωπο διαμάντι

Μια χωρίστρα χτενισμένη στο πλάι είναι αυτή που θα σε αναδείξει αν έχεις σχήμα προσώπου διαμάντι. Το κούρεμα που θα σε αναδείξει θα είναι είτε ελαφρώς ανακατεμένο, είτε θα έχει μια πλαγιά ελαφριά φράντζα ή μικρά τουφάκια.

Δες επίσης : Διάλεξε το ιδανικό ανδρικό κούρεμα ανάλογα το σχήμα προσώπου σου!

Στρογγυλό σχήμα προσώπου

στρογγυλό πρόσωπο

Το κούρεμα που θα επιλέξεις για να δείξεις την καλύτερη πλευρά σου, πρέπει να δημιουργεί γωνίες στο πρόσωπο. Αυτό θα το πετύχεις με πιο μακριά μήκη στο πάνω μέρος του προσώπου και πιο κοντά κουρεμένα πλαϊνά. Επίσης, η χωρίστρα στο πλάι θα δημιουργήσει γωνίες στο πρόσωπο σου.

Δες επίσης : Τα 24 καλύτερα αντρικά κουρέματα για στρόγγυλο πρόσωπο!

Ορθογώνιο πρόσωπο

ορθογώνιο πρόσωπο

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή εάν έχεις το συγκεκριμένο πρόσωπο. Λόγω των έντονων χαρακτηριστικών σου, πρέπει να προσέχεις να τα αναδείξεις και όχι να τα κάνεις να φαίνονται ακόμα πιο έντονα. Έτσι, επίλεξε πιο ισορροπημένα κουρέματα που θα ταιριάζουν με ένα καλό styling. Χωρίστρα στο πλάι, κουρέματα χτενισμένα προς τα πίσω ή μακριά μαλλιά φτιαγμένα αλογοουρά. Οποίο και αν είναι το σχήμα προσώπου σου, μπορείς να το αναδείξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απλά επιλέγοντας τα σωστά κουρέματα. Δες εδώ πως να αναγνωρίσεις τον κάθε τύπο και διάλεξε κουρέματα ανάλογα με το σχήμα προσώπου σου που θα σε αναδεικνύουν στο μέγιστο.

Source



source https://www.the-man.gr/andrika-koyremata-analoga-me-to-schima-prosopoy/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 7 Καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

To πείραμα που φέρνει την επανάσταση - Δείτε πώς θα αλλάξουν οι δρόμοι της Ευρώπης