Πως να φορέσεις το πουκάμισο το χειμώνα

πουκάμισο το χειμώνα

Το πουκάμισο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ανδρικά items που φοριούνται όλες τις εποχές! Ωστόσο, αν θέλεις να φοράς το πουκάμισο το χειμώνα πρέπει να το συνδυάσεις σωστά καθώς αποτελεί ένα λεπτό ρούχο που δεν θα σε διατηρήσει ζεστό αν το φορέσεις σκέτο. Εμείς λοιπόν έχουμε να σου προτείνουμε μερικούς συνδυασμούς με πουκάμισο για να επιβιώσεις ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι αλήθεια ότι τα πουκάμισα δε μπορείς να τα αποχωριστείς εύκολα! Μπορείς όμως να τα φορέσεις συνδυαστικά με άλλα κομμάτια για να φτιάξεις ζεστά outfits. Ανακάλυψε λοιπόν πώς να φορέσεις το πουκάμισο το χειμώνα!

Συνδυασμοί με πουκάμισο για το χειμώνα!

 

Φόρεσε το πουκάμισο κάτω από ένα πουλόβερ

παντελόνι πουκάμισο πουλόβερ

Ένας κλασικός τρόπος για να κάνεις layering και να παραμείνεις ζεστός το χειμώνα είναι να φορέσεις το πουκάμισο σου κάτω από ένα πουλόβερ. Έτσι, θα είναι εμφανής μόνο ο γιακάς από το πουκάμισο ή και η άκρη των μανικιών. Αυτός ο συνδυασμός είναι ότι πρέπει για ένα business casual look που μπορείς να φοράς καθημερινά στο γραφείο το χειμώνα χωρίς να κρυώνεις!

Δες επίσης: 5 Ανδρικά outfits με καμηλό για κομψές εμφανίσεις

Προτίμησε ένα κοτλέ πουκάμισο το χειμώνα

κοτλέ πουκάμισο ανοιχτό πουκάμισο το χειμώνα

Μια χειμωνιάτικη εκδοχή του κλασικού πουκάμισου είναι ένα κοτλέ πουκάμισο. Τα κοτλέ πουκάμισα αποτελούν μια casual επιλογή που είναι πιο ζεστά αλλά και ιδιαίτερα στιλάτα. Μάλιστα, μπορείς να φορέσεις το κοτλέ πουκάμισο σου ανοιχτό και από μέσα να έχεις ένα T-shirt. Με τον τρόπο αυτό θα έχεις φτιάξει ένα νεανικό outfit.

Δες επίσης: 6 Ανδρικά outfits με κασκόλ για υπέροχες εμφανίσεις

Συνδύασε το πουκάμισο με μια πλεκτή ζακέτα

πλεκτή ζακέτα πουκάμισο

Ένας ακόμα τρόπος να κάνεις layering το χειμώνα και να δείχνεις προσεγμένος ξεφεύγοντας από basic επιλογές είναι να φορέσεις το πουκάμισο κάτω από μια πλεκτή ζακέτα. Εξάλλου, οι πλεκτές ζακέτες αποτελούν ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη χειμωνιάτικη ντουλάπα σου!

Δες επίσης: 7 Ανδρικά outfits με πουλόβερ για μοδάτες εμφανίσεις

Φόρεσε το πουκάμισο με σακάκι

πουκάμισο σακάκι chino παντελόνι

Ο συνδυασμός πουκάμισου με σακάκι αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που δε θα φύγει από τη μόδα. Φυσικά, δεν είναι κατάλληλη μόνο για επίσημες εμφανίσεις. Ένα σακάκι πάνω από το πουκάμισο σου συνδυασμένα με ένα casual παντελόνι είναι ότι πρέπει και για τις καθημερινές εξόδους σου ή για τη δουλειά. Εξάλλου, σκέψου πόσο πιο ζεστός θα είσαι φορώντας πάνω από το πουκάμισο το σακάκι σου!

Δες επίσης: 5 Χειμωνιάτικα items που θα αναβαθμίσουν τη ντουλάπα

Πες ναι στο γιλέκο πάνω από το πουκάμισο το χειμώνα

καρό πουκάμισο αμάνικο πουκάμισο το χειμώνα

Ένα γιλέκο είναι ότι πρέπει για να διατηρείσαι ζεστός το χειμώνα. Και μάλιστα ταιριάζει τέλεια με ένα πουκάμισο αν θέλεις να σπάσεις το casual look με κάτι λίγο πιο καλό. Φόρεσε λοιπόν ένα πουπουλένιο αμάνικο μπουφάν με ένα πουκάμισο το χειμώνα και θα δείχνεις κομψός και στιλάτος!

Source



source https://www.the-man.gr/pos-foreseis-poykamiso-cheimona/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 7 Καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

To πείραμα που φέρνει την επανάσταση - Δείτε πώς θα αλλάξουν οι δρόμοι της Ευρώπης